Tijekom dana uspjeli smo saznati kako je Nogometni klub Junak dobio licencu na natjecanje u Drugoj HNL ligi. Vijest je to koja će zasigurno obradovati sve ljubitelje Plavih…

Nakon silnih peripetija prošle godine, kada je Junak ostao bez licence i samim time plasmana u viši rang, ovog puta za prvake Treće HNL-jug problema nije bilo, javlja Ferata.

Koliko su dobar posao napravili u klubu dovoljno govori činjenica da je Junak jedini trećeligaš koji je licencu dobio u prvog krugu, bez zamjerki od strane HNS-ove službe za licenciranje.

Za ostatak društva traje žalbeni postupak do 28. svibnja, dok je konačna presuda na rasporedu 15. lipnja. Tek tada će biti poznato hoće li Junak izravno ili putem kvalifikacija u Drugu ligu.

Ova vijest još uvijek nije u službenoj formi došla u Sinj, ali iz više izvora doznaje se da je to gotova stvar i da se Sinjani mogu početi ozbiljno pripremati za sve ono što dolazi, bilo da su kvalifikacije početkom osmog mjeseca ili ligaški obračuni u nešto kasnijem terminu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime