JOŠ JEDNA ŽRTVA POZNATOG PJEVAČA: “Pozvao me u sobu za silovanje”

Bila je njegova obožavateljica


U proteklih tjedan dana pet je žena iznijelo uznemirujuće optužbe protiv pjevača Marilyna Mansona (52), rekavši kako ih je psihički, fizički i seksualno zlostavljao. Prva je progovorila glumica Evan Rachel Wood (33), koja je glazbenika optužila da ju je zlostavljao dok je još bila tinejdžerica. Njezina priča potaknula je i druge žrtve da progovore.


Jedna od njih rekla je kako ju je Manson vezao, silovao i uživao u njezinoj boli, a druga je ispričala kako ju je zaključao u sobu kada je bila ‘loša’ te je vrijeđao satima.

Usred svih optužbi, glazbenica Phoebe Bridgers (26) podijelila je mračno iskustvo koje je, tvrdi, imala s glazbenikom. Kao tinejdžerica bila je njegova velika obožavateljica, a s nekoliko prijatelja otišla je do njegova doma. Strani mediji prenose kako ju je, dok je bila u njegovoj kući, pozvao u ‘sobu za silovanje’, prenose 24 sata.

– Pomislila sam kako ima loš smisao za humor. A onda sam prestala biti njegova obožavateljica. Podržavam sve koji su progovorili o tome – napisala je Phoebe na Twitteru.

Kada su se optužbe protiv njega počele nizati, Manson ih je snažno poricao. Međutim, posljedice su bile brze. Istog dana kada su se zlostavljane žene javile, Mansonova izdavačka kuća Loma Vista prekinula je suradnju s njim.

Manson će, pišu strani mediji, biti zamijenjen i u dvije televizijske serije ‘Creepshow’ i ‘American Gods’, a Loma Vista je već izbrisala njegovu službenu stranicu. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
6
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime