JESU LI SE POMIRILI? Grdović i Brankica danas uživali u Splitu, društvo im pravili Rozga i Pažanin

Koji je bio povod njihovom posjetu gradu podno Marjana, Grdović nije objasnio, no poruka je jasna: on i Brankica zakopali su ratnu sjekiru

Kad su se 62-godišnji zadarski pjevač i njegova sada već bivša supruga lanjskog listopada i službeno rastali, činilo se da je jednoj od najosebujnijih ljubavnih priči na našoj estradi konačno došao kraj.


No, ako je suditi prema fotografiji kojom se na Facebooku pohvalio sam Grdović, njih dvoje i dalje su u dobrim odnosima.

– Danas na splitskoj Rivi. Malo se iščakulali! – napisao je popularni Zadranin uz fotku na kojoj odlično raspoložen pozira skupa s Brankicom i njihovim tamošnjim društvom: pjevačicom Jelenom Rozgom, kuharom Ivanom Pažaninom te Dijanom Mrduljaš, suprugom direktora Splitskog festivala.

Koji je bio povod njihovom posjetu gradu podno Marjana, Grdović nije objasnio, no poruka je jasna: on i Brankica zakopali su ratnu sjekiru. A kako se da zaključiti iz komentara njegovih prijatelja, u pitanju je i nešto više.

-”Sretno!”, “Lipo vas je opet vidjeti skupa”, pišu Grdoviću pratitelji, koji nagađaju da su Brankica i Mladen ponovno skupa. Bivši supružnici za sada šute, no da prolaze kroz dobru fazu može se zaključiti prema njihovim nasmijanim licima, javlja Gloria.

Da je pedesetogodišnja Brankica bivšoj ljubavi dala novu šansu, nikoga u Zadru posebno ne čudi. U 22 godine braka s Grdovićem puno je puta pokazala da je slaba na njega, ali i da ima čelične živce. Uz to što je prihvatila njegovu izvanbračnu kćerkicu Saru za koju se saznalo 2004., godinama je prelazila preko Grdovićevog nasilnog ponašanja i brojnih ispada uzrokovanih njegovim problemom s alkoholom. Zbog verbalnih prijetnji njoj i bratu Paolu 2009. Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.


Iz sličnog razloga priveden je i 2010. kada je opet uvjetno osuđen i to na 20 dana zatvora. A 2013. je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je također prijavila Brankica. Da joj je njegovo ponašanje dozlogrdilo postalo je jasno prije nekoliko godina, kada se prvi put počelo pričati o raspadu njihovog braka, no konačni potez povukla je tek lani.

Fotografiju pogledajte OVDJE.



Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
5
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime