Janka na pozornici “Supertalenta” iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

Janko Popović-Volarić i Tijana Pečenčić zaljubili su se tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo"


Prošle nedjelje emitirana je posljednja audicijska emisija showa “Supertalent” Nove TV, a iznenađenja nije nedostajalo, posebno za Janka Popovića-Volarića.


Naime, u jednom trenutku na pozornicu je izašla njegova bivša djevojka, zanosna srpska glumica Tijana Pečenčić koju trenutno gledamo u drugoj sezoni hit-serije “Na granici” u ulozi policajke Alme.

No ona nije stigla u Supertalent samo na iznenađenje svog bivšeg partnera, nego i na ono 5-godišnjeg natjecatelja Saida Šakića iz Srebrenice koji obožava spomenutu seriju, a posebno Almu.

Njegov je talent poznavanje prometnih znakova, a susjedni mediji nazivaju ga “čudom od djeteta”.

Alma, odnosno Tijana, pomogla je malenom natjecatelju da izvede svoju točku, a Janko je kao i ostatak žirija budno pratio njihov nastup.Podsjetimo, Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije “Kud puklo da puklo”, a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

Paru nije smetalo održavanje ljubavi na relaciji Zagreb-Beograd sve do travnja 2017. godine kada im je daljina ipak počela predstavljati problem.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

3 KOMENTARI

  1. Sretan Božić unaprijed, svima koji čitaju ovu priču, moje ime Gideon Joubert. Dijelim ovo svjedočanstvo sa partnerima koji pate u svojim vezama, jer postoji trajno rješenje. Moja supruga ostavila je mene i naše 2 djece drugom muškarcu na 3 godine. Pokušao sam biti snažan samo za svoju djecu, ali nisam mogao kontrolirati bolove i tugu u srcu, bio sam povrijeđen i zbunjen. Trebala mi je pomoć, pa sam obavila istraživanje na internetu i naišla na toliko liječnika, ali nisu mi mogli pomoći, prije nekoliko dana vidjela sam drugu damu koja svjedoči o tome kako je dobila pomoć od kotača za čaroliju zvanog Dr Ogundele, brzo se obratite dr. Ogundele za pomoć i on je pristao da mi pomogne i on izvrši svoju čaroliju. Nakon 24 sata nazvala me je moja žena koja me je napustila više od 3 godine i rekla da se vraća da me opet vole. Na moje najveće iznenađenje, nakon 24 sata, moja supruga se vratila kući 🙂 Veliko čudo dr Ogundele. Tako smo se ponovo okupili i bilo je puno ljubavi, radosti i mira u porodici kao nikada do sad. Pokušavam obavijestiti svakoga kome je potrebno rješenje bilo koje vrste problema, možete se obratiti dr. Ogundeleu, moćnom zavjeru pravopisa za rješenja na njegov e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com i WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime