Prošle nedjelje emitirana je posljednja audicijska emisija showa “Supertalent” Nove TV, a iznenađenja nije nedostajalo, posebno za Janka Popovića-Volarića.

Naime, u jednom trenutku na pozornicu je izašla njegova bivša djevojka, zanosna srpska glumica Tijana Pečenčić koju trenutno gledamo u drugoj sezoni hit-serije “Na granici” u ulozi policajke Alme.

No ona nije stigla u Supertalent samo na iznenađenje svog bivšeg partnera, nego i na ono 5-godišnjeg natjecatelja Saida Šakića iz Srebrenice koji obožava spomenutu seriju, a posebno Almu.

Njegov je talent poznavanje prometnih znakova, a susjedni mediji nazivaju ga “čudom od djeteta”.

Alma, odnosno Tijana, pomogla je malenom natjecatelju da izvede svoju točku, a Janko je kao i ostatak žirija budno pratio njihov nastup.

Podsjetimo, Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije “Kud puklo da puklo”, a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

Paru nije smetalo održavanje ljubavi na relaciji Zagreb-Beograd sve do travnja 2017. godine kada im je daljina ipak počela predstavljati problem.3 KOMENTARI

  1. Sretan Božić unaprijed, svima koji čitaju ovu priču, moje ime Gideon Joubert. Dijelim ovo svjedočanstvo sa partnerima koji pate u svojim vezama, jer postoji trajno rješenje. Moja supruga ostavila je mene i naše 2 djece drugom muškarcu na 3 godine. Pokušao sam biti snažan samo za svoju djecu, ali nisam mogao kontrolirati bolove i tugu u srcu, bio sam povrijeđen i zbunjen. Trebala mi je pomoć, pa sam obavila istraživanje na internetu i naišla na toliko liječnika, ali nisu mi mogli pomoći, prije nekoliko dana vidjela sam drugu damu koja svjedoči o tome kako je dobila pomoć od kotača za čaroliju zvanog Dr Ogundele, brzo se obratite dr. Ogundele za pomoć i on je pristao da mi pomogne i on izvrši svoju čaroliju. Nakon 24 sata nazvala me je moja žena koja me je napustila više od 3 godine i rekla da se vraća da me opet vole. Na moje najveće iznenađenje, nakon 24 sata, moja supruga se vratila kući 🙂 Veliko čudo dr Ogundele. Tako smo se ponovo okupili i bilo je puno ljubavi, radosti i mira u porodici kao nikada do sad. Pokušavam obavijestiti svakoga kome je potrebno rješenje bilo koje vrste problema, možete se obratiti dr. Ogundeleu, moćnom zavjeru pravopisa za rješenja na njegov e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com i WhatsApp ili Viber Chat: +27638836445.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime