Jakobušić poručuje navijačima: “Moramo sve mijenjati nabolje”

"Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav", poručio je navijačima koji se još nisu učlanili u klub


Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić uputio je pismo povodom 2021. navijačima koji se još nisu učlanili u klub.


Sadržaj pisma prenosimo u cijelosti.

“Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno.

Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni. Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu”, napisao je Jakobušić.

Sportski direktor ovdje, čeka se trener

Jakobušić je agresivno krenuo u 2021. godinu i već četvrtog dana nove godine riješio pitanje sportskog direktora. Iz Gorice je doveo Litavca Mindaugasa Nikoličiusa, čovjeka koji je na istoj poziciji doveo Goricu blizu vrha hrvatskog nogometa. Nikoličius je potpisao ugovor do 2024.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime