JAKO NEVRIJEME POGODILO ČIOVO Munje udarile u osam kuća, stradali televizori. Bujice kod Trogira

Pogledajte FOTOGALERIJU


Nova ciklona djeluje ove nedjelje na vrijeme u cijeloj zemlji. Dok veći dio unutrašnjosti zemlje ima snježne oborine, na Jadranu je oblačno s čestom kišom.


Prema podacima mreže postaja Pljusak.com, do 19 sati najviše kiše je palo na jugu. Mokošica tako mjeri 71 litru kiše po kvadratnom metru, a slijede Župa dubrovačka 69, Molunat 65, Gruda 62, Pašman 47, Pag 46, Ston 45, Zadar 44, Vrgorac 40 itd.

Oborine do 19 sati (Pljusak.com)

Dan je bio natprosječno topao pa su temperature zraka na dijelu obale i otoka dosegnule čak 16 Celzijevih stupnjeva. Popodne je zahlađenje zahvatilo sjevernu Dalmaciju. Primjerice, temperatura zraka se do večeri na kninskom području spustila do oko 0 stupnjeva. U ranu večer zahlađenje je stiglo u Zagori sve do sinjskog područja.

Oko 18 sati snažno grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je Čiovo. Prema dojavi naših čitatelja, uslijed udara munje u Arbaniji je 8 kuća ostalo bez električne energije, a na tom području stradalo je nekoliko TV prijemnika i routera.

Movarčica na Čiovu je u manje od sat vremena primila 20 litara kiše po kvadratnom metru. Između Trogira i Planog stvorile su se bujice, a na tamošnjem raskrižju stvorilo se “jezero” s oko pola metra dubine vode.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
2
Hmmm
3
Plač
30
Grrr
5
Molim?
32

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime