Jadrolinija uvodi sezonski red plovidbe: Cijene skaču za 20 posto

Stupanjem na snagu sezonskog reda plovidbe počinje se primjenjivati i sezonska tarifa

Najveći domaći putnički brodar Jadrolinija prelazi na sezonski red plovidbe te uvodi sezonsku katamaransku liniju koja će od 9. lipnja povezivati Dubrovnik, Korčulu, Hvar, Bol i Split.


Od druge polovine svibnja već prometuje i nova međunarodna trajektna linija koja će do prosinca povezivati Bari u Italiji s Barom u Crnoj Gori.

Stupanjem na snagu sezonskog reda plovidbe počinje se primjenjivati i sezonska tarifa, s cijenama u prosjeku 20 posto većim u odnosu na izvansezonsku tarifu. Sezonska tarifa ne odnosi se na otočane, odnosno vlasnike otočnih iskaznica, kojima cijene ostaju nepromijenjene tijekom cijele godine.

Putnicima se, kako bi se tijekom sezone smanjile gužve u agencijama i na prodajnim mjestima u pristaništima, preporuča kupnja karte putem službene Jadrolinijine stranice www.jadrolinija.hr, na kojoj su dostupni pretraživanje reda plovidbe, online kupnja karata i dnevne servisne informacije. Brodovi većeg kapaciteta raspoređeni su na najprometnije linije, a uz redovni red plovidbe po potrebi će se uvoditi i dodatna putovanja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0