Vatepolisti Jadrana iz Splita u utorak s početkom u 20.30 sati na bazenu u Poljudu u četvrtom kolu LEN Lige prvaka dočekuju njemački WASPO Hannover. Nakon tri kola Nijemci imaju dva remija, dva boda, dok je Jadran u dva navrata bio jako blizu, protiv Szolnokija u prvom i Mladosti u trećem kolu, ali i dalje u rubrici bodova ima nulu.

Ivan Krapić i Željko Kovačić ne mogu igrati zbog ozljede, ostali su spremni – kazao nam je trener jadranaša Ivan Asić.

Kakva je momčad Hannover?

– Ima tu svega, miks hrvatskih, crnogorskih, njemačkih , španjolskih, nizozemskih igrača… Momčad je to koja je pokazala već par godina snagu u Ligi prvaka, osvojili su Prvenstvo Njemačke uvjerljivo pobijedivši Spandau. U tri kola imaju dva remija, izgubili su samo od Sport Managementa doma, odlična su ekipa, čeka nas teška i tvrda utakmica – rekao je Asić.

Zanimljivo je da je WASPO Hannover kao domaćin završnog turnira već siguran za Final 8.

– Da, oni su sigurni, ali nama to ne znači ništa. Puni su dobrih igrača, Giorgetti je stvarno vrhunski… Njihova se momčad gradi četiri – pet godina. Došli su sada u zenit, žele što bolji rezultat u Europi. Na papiru su favoriti, ali ne slave uvijek papirnati favoriti – zaključio je trener Jadrana.

Splićane čeka težak tjedan, u subotu su pobijedili Šabac u Regionalnoj ligi, sada igraju u Ligi prvaka, a vikend pred njima donosi četiri utakmice na turniru prvog kruga Kupa Hrvatske.

– Momčad je spremna to izdržati, samo da nas zaobiđu ozljede – kazao nam je Asić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime