IZVRSNE VIJESTI IZ DALMACIJE Kino Mediteran i partneri osigurali 5 novih investicijskih potpora za dalmatinska kina!

250.000 kn osigurano je za nastavak obnove splitskog Ljetnog kina Bačvice

“Ususret novoj ljetnoj sezoni nismo mogli primiti bolje vijesti od onih da je i ove godine investicijski natječaj Ministarstva kulture donio pozitivne rezultate za kina kojima programski i logistički upravlja Kino Mediteran i to ukupne vrijednosti 650.000 kuna”, istaknuli su ponosno iz Kina Mediteran.


Naime, 250.000 kn osigurano je za nastavak obnove splitskog Ljetnog kina Bačvice. Ovo je treća investicijska potpora u tri godine koliko Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata upravljaju prostorom, a nakon ulaganja u opremu i sanaciju vanjske ograde, kroz ovu investiciju osigurat će se sigurnosni i protupožarni izlazi te pristupni put za osobe s invaliditetom.

“Za naše najveće otočko ljetno kino, ono u hvarskoj Venerandi, osigurali smo 100.000 kn za novo platno i konstrukciju za platno, a jednak iznos dobilo je i svako naše bračko kino: jedna je investicija namijenjena sanaciji Ljetnog kina u Supetru, a druga novom platnu u kino dvorani Bol”, ističu u nastavku.

Kino u Podgori, jedino kino na području Makarske rivijere, investiciju je dobilo treći put te će ovoga puta, nakon opremanja i izmjene stolica, potporu od 100.000 kn investirati u sustav grijanja i hlađenja.

Ovim modelom javno-civilnog partnerstva u upravljanju kino dvoranama i ljetnim kinima diljem Dalmacije, Kino Mediteran je opremilo 11 prostora sa digitalnim kino projektorima i ostalom potrebnom opremom te omogućilo sanaciju brojnih zastarjelih infrastruktura.

“Ovim putem želimo zahvaliti i našim partnerima, Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Gradu Hvaru, Gradu Supetru, Općini Bol i Općini Podgora, na povjerenju i uspješnoj suradnji”, zaključili su iz Kina Mediteran.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime