Izložbom radova s radionica zatvorena sezona kluba Zona

U srijedu je klub Zona službeno zatvorio sezonu, izložbom radova sudionika kreativnih radionica. Bilo je tu svega, od šalova i kapa, do kratkih priča, proizvoda od recikliranog papira i keramičkih posuda. Voditelj kluba zona Goran Biličić zadovoljan je odrađenom sezonom.


– U ovoj sezoni smo imali 16 radionica na kojima je sudjelovalo oko 250 ljudi. Tu smo izložili po par pokaznih primjera radionice drabble, reciklaže odjeće i papira, pletenja, keramike i street art – a. Ideja je bila pokazati što su ljudi sve radili i zainteresirati druge da se sljedeće godine prijave i tako porade na razvijanju svojih talenata i vještina. – rekao je Biličić.

Među izloženim radovima našla se i Vivianina drabble priča, na koju je izrazito ponosna.

– Ova priča je moj osobni uspjeh, jer je to priča od sto riči u kojoj ne smije biti ni 101 ni 99, nego cili koncept mora biti obuhvaćen u tih sto riči. I to ima smisla. Inače mi nije jača strana pisati kratke priče, al’ evo, uspila sam i imam sto riči koje vise na zidu i to je super. – kaže Viviana.

Ni drugi sudionici nisu krili zadovoljstvo. Ipak je u ove radove uloženo puno vremena i truda.

– Na radionicu pletenja sam želila još od prošle godine, ali nisam mogla radi posla. Sad sam nekako uspila iskombinirati, pa sam plela i na poslu i u pauzama i u čekaonicama. Tu su izložena dva moja rada, šal i torbica za duhan. Zadovoljna sam, jedino mi je žao šta je na radionici napravljeno puno više stvari, ali cure nisu stigle donijeti na vrijeme za izložbu. – kaže Maja.


Klub Zona će uz izložbe, druženja i predavanja do sredine lipnja, u više od 300 termina, realizirati oko 690 sati besplatnog programa za mlade. Važno je napomenuti i kako se ovom izložbom pridružuje nacionalnoj manifestaciji “Dani otvorenih vrata udruga” koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.



Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0