IZGUBIO ŽIVCE Zbog glasne muzike s prozora svog stana zalio gosta i konobara, sud ga kaznio s gotovo 600 kuna

Sa zatvorenim prozorima je unutra buka, kamoli s otvorenima jer vlasnik ostavi zvučnik na ulicu, a radi se o uskoj kali, užoj od 3 m, branio se na sudu


Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru objavio je presudu protiv 54-godišnjeg stanara Poluotoka koji je “izgubio živce” zbog buke u noći 24. kolovoza 2019. godine, piše 057info.


Zadranin je proglašen krivim jer je oko 01:10 sati u Ulici Federica Grisogona narušavao javni red i mir tako što je s prozora svog stana, koji se nalazi iznad popularnog kafića, vodom polio 24-godišnjeg gosta i 20-godišnjeg konobara, čime je kod prisutnih gostiju izazvao uznemirenost.

Na sudu je naveo kako je te večeri barem 3-4 puta zvao policiju jer je iz caffe bara dopirala takva buka da dijete staro 19 mjeseci nije moglo spavati.

– To nije prvi put, već to traje konstantno, pogotovo ljeti kada stalno drže otvorene prozore. Sa zatvorenim prozorima je unutra buka, kamoli s otvorenima jer vlasnik ostavi zvučnik na ulicu, a radi se o uskoj kali, užoj od 3 m – branio se na sudu. Nemoćan i iziritiran prolio je čašu vode dolje i zatvorio prozor. Nakon toga došla je policija, međutim buka nije prestala.

Činjenicu da je to bila reakcija na glasnu glazbu koja je dopirala iz caffe bara u noćnim satima, kao i da je bio pod znatnim utjecajem alkohola (2.46 promila), sud je 54-godišnjaku uzeo kao olakšavajuće okolnosti, dok otežavajućih nije našao. Stoga mu je izrekao novčanu kaznu od 577,50 kuna, piše 057info.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime