Izdvojili smo osam radnih mjesta koji se trenutno traže u Dalmaciji

Donosimo aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji sa portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Brodomerkur d.d. zapošljava na poziciji Voditelj objekta – inženjer građevine (m/ž). Traži se kandidat koji će kontrolirati realizaciju poslova, voditi gradilište i potrebnu dokumentaciju.  Od uvjeta, osim diplome potrebno vam je 5 godina iskustva, vozačka dozvola B kategorije te napredno poznavanje engleskog jezika. Osoba treba biti upisana u registar Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Prijavite se brzom prijavom.

Financijska agencija (Fina) zapošljava djelatnika na poziciji Referent za šalterski rad (m/ž).  Mjesto rada je u poslovnici Šibenik (lokacija Rogoznica). Neka od zaduženja ovog radnog mjesta su poslovi uplate, isplate i plaćanja, izrada blagajničke i trezorske dokumentacije te obavljanje svih trezorskih poslova i poslova rukovanja gotovim novcem i drugim vrijednostima u trezoru banke. Prijavite se brzom prijavom.

Hotel Labineca d.o.o. traži Voditelja hrane i pića (m/ž). Od uvjeta potrebno je VŠS/VSS ugostiteljskog smjera ili SSS ugostiteljskog smjera s 5 godina radnog iskustva, minimalno 2 godine iskustva na sličnim pozicijama te profesionalnost i sklonost timskom radu. Prijavite se odmah!

Tvrtka Niskoenergetski sustavi d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž) za izradu instalacija jake i slabe struje. Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Prijavite se putem brze prijave.

Prima grupa traži Dostavljača (m/ž). Ako uz SSS, minimalno jednu godinu radnog iskustva i vozačku dozvolu B i C kategorije posjedujete i izražajne komunikacijske sposobnosti, tehničke kompetencije te odlično funkcionirate u timu, prijavite se putem brze prijave!Transport Footwear zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž).  Mjesto rada je Zadar. Ako ste dinamični, komunikativni i ambiciozni te posjedujete odlične prodajne vještine i želju za stalnim učenjem, prijavite se putem brze prijave.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. zapošljava na poziciji Toranjski kontrolor (m/ž). Od kandidata se očekuje sklonost timskom radu, razvijene socijalne i komunikacijske vještine i visoka motivacija za zanimanje kontrolora zračnog prometa. Neki od uvjeta su godina rođenja od 1990. i mlađi (zbog specifičnosti zanimanja), te zdravstvena sposobnost („kategorija 3“ zrakoplovnog osoblja). Prijavite se ovdje.Semmler d.o.o. zapošljava na poziciji Administrator komercijalist (m/ž).  Mjesto rada je Split. Traže se kandidati s iskustvom u prodaji i s komercijalnim sposobnostima. Ako ste komunikativni i usmjereni na ciljeve, te poznajete njemački jezik i aktivno se služite računalom, prijavite se putem brze prijave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0