IZBJEGAO SMRTONOSNI RAFAL Jerko Malvasija prekinuo šutnju: “Nisam u bijegu, u Splitu sam”

Jerko Malvasija (35) prekinuo je zavjet šutnje prema medijima na lokaciji po njegovom izboru

Proglašen je pokojnikom pa ubojicom, primao je sućuti za smrt oca i brata u isto vrijeme dok su mu se prijatelji opraštali od njega objavama na Facebooku.


Nakon što je objavljeno da je u krvavu splitsku subotu izbjegao smrtonosni rafal iz kalašnjikova koji je nosio Filip Zavadlav (25), proglašen je bjeguncem.

Samo za Slobodnu Dalmaciju, Jerko Malvasija (35) prekinuo je zavjet šutnje prema medijima na lokaciji po njegovom izboru. Poslušajte njegove odgovore na dva pitanja koja su u žarištu zanimanja splitske, ali i šire javnosti.

Cijeli razgovor moći će se pročitati u sutrašnjem tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Filip Zavadlav ubio je troje ljudi, dvoje ubijenih nemaju nikakve veze s kriminalom, dok je jedan tek bezopasni sitni diler, to su činjenice koje će sigurno potvrditi i policija. Nevjerojatno kako je narod nasjeo na rekla kazala priče, Ante Nobilo je čak izjavio da se tu radi o sukobu narkomafije, on valjda smatra da je ovaj mali Filip Zavadlav narkobos, dok su trojica ubijenih narkomafija, a prava istina je da su to sve više manje klinci koji nemaju čak ni policijske dosjee.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime