Iz udruge MoSt pozivaju vas na promotivni malonogometni turnir „MoSt 2017.“

Svake godine u projektu sudjeluje 15-tak novih igrača iz cijele Hrvatske, a važno je naglasiti kako na Svjetskom prvenstvu igrač može sudjelovati samo jednom, kako bi što više korisnika bilo uključeno u projekt

Iz udruge MoSt i Hrvatske mreže za beskućnike vas pozivaju na Promotivni malonogometni turnir „MoSt 2017.“ koji će se održati u petak, 19.05. 2017.godine s početkom u 17:00 sati na sportskim terenima Osnovne škole Gripe.


Hrvatska reprezentacija beskućnika službeni je partner Homeless World Cup-a od 2009. godine i do sada smo sudjelovali na 4. svjetska prvenstva (Italija, Brazil, Francuska i Poljska). Osnovni ciljevi projekta su socijalna reintegracija korisnika kroz pozitivni utjecaj sporta, senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva i socijalne isključenosti te promocija rada prihvatilišta i prenoćišta na području Republike Hrvatske.

Svake godine u projektu sudjeluje 15-tak novih igrača iz cijele Hrvatske, a važno je naglasiti kako na Svjetskom prvenstvu igrač može sudjelovati samo jednom, kako bi što više korisnika bilo uključeno u projekt. Ove godine Hrvatsku reprezentaciju predstavljaju korisnici prihvatilišta i prenoćišta iz Splita, Zagreba, Karlovca i Pule.
Na promotivnom turniru nastupaju: Hrvatska reprezentacija beskućnika, udruga MoSt, Zajednica Susret, DDK Lokve, Naš Hajduk i Nogomet Plus.

Turnir su potpomogli i podržali: OŠ Gripe, GK Lokve, Prolux doo, Cageball Winner, Disa doo, Vandal shop, Mesnica Dadić i Centar Juraj Bonaći.
Nadamo se Vašem dolasku te Vašoj pomoći u senzibiliziranju javnosti za problematiku beskućništva te promociji ovog jedinstvenog sportsko – socijalnog projekta u Hrvatskoj.
Hvala unaprijed i srdačan pozdrav.

Dodatne informacije:
 Denis Maslov, izbornik Hrvatske reprezentacije beskućnika, 099 4836804
 Mladen Božanić, udruga MoSt, 099 4836802


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0