Ivo Simović Crni predsjednik konavoskog Općinskog vijeća

Za njegove zamjenike su imenovani HSS-ova Lucija Miljanić Macan te ispred Nezavisne liste Konavle Luko Šubašić

HDZ-ov Ivo Simović Crni izabran je u srijedu poslijepodne na konstituirajućoj sjednici za predsjednika konavoskog Općinskog vijeća, dok su za njegove zamjenike imenovani HSS-ova Lucija Miljanić Macan te ispred Nezavisne liste Konavle Luko Šubašić.


Sve odluke i imenovanja prošla su jednoglasno, a novi/stari predsjednik ovom prilikom je izrazio nadu da će sve sjednice prolaziti i takvom tonu.

– Zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da će sjednice i dalje prolaziti ovako. Vjerujem da ćemo ideologije ostaviti ispred ovih vrata, a kako će nam jedina misao vodilja ovdje biti interes Konavala – rekao je Simović.

Inače u Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Paula Janović kao predsjednica, a članovi su Niko Đivanović, Pero Kapetanić, Mario Dimnić te Srđan Meštrović.

U Odbor za Statut i poslovnik izabrani su Vlaho Mujo kao predsjednik, a članovi su Juraj Magud i Tea Đurović, dok je na čelu Odbora za proračun i financije Pero Kapetanić, a članovi su Ivo Cvjetković i Lucija Miljanić Macan.

U Odbor za dodjelu javnih priznanja kao predsjednik imenovan je Ivo Simović, a članovi su Ivan Rodić, Ivo Cvjetković, Matija Novaković i Ljubica Brailo.


Vrijedi istaknuti kako je umjesto Boža Lasić kao nositelja liste HDZ-a i konavoskog načelnika u Vijeće ušao Vlaho Ljutić. Umjesto HSS-ovog Perice Pušića ušao je Vlaho Mujo, a DDS-ovu Vilmu Kosović zamijenio je Ivo Car te umjesto nositelja KLGB Luke Korde u Općinsko vijeće Konavala ušao Mislav BurđelezMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0