Ivan Kos: “Trofej je samo jedan o naših ciljeva”

Čestitao bi još jednom svojoj momčadi i cijelom stožeru

Poslije prolaska u finale Kupa predsjednik Hajduka Ivan Kos nije skrivao oduševljenje.


– Sretan sam što sad u ovoj situaciji mogu stajati, iako uvijek moram stajati ispred vas pobjedili ili izgubili. Poslije pobjeda mi je draže da govore igrači i treneri nego ja. Njima prvima treba čestitati jer zaista ovo je bila prekrasna utakmica, prekrasna atmosfera. Ono što me najviše oduševilo je da 95 posto posjetitelja danas je podržalo Hajduk. Tako da se može reći da se prepoznaje ono što radimo i prepoznaje se pravi put. Čestitao bi još jednom svojoj momčadi i cijelom stožeru. Teško smo izborili finale, ali to je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu. – kazao je Ivan Kos.

Igrači su u velikom ulogu pokazali karakter.

-Kad morate nešto onda znate da je teško. Kažu kad se stisnu noge da teško ide, ali onda su momci zaista pokazali srce i odigrali su fenomenalnu utakmicu. Nažalost gol nas nije htio, ali lijepo je kada se posloži i kada prođemo dalje. Krećemo sada dalje prema naprijed. Nastavljamo dalje raditi utakmicu po utakmicu, a mi iz uprave i dalje radimo tamo gdje smo stali. Idemo laganim koracima prema naprijed. – rekao je Kos.

Na pitanje hoće li biti lakše u prvenstvu kazao je kako jedna utakmica ne smije određivati smjer, bila pobjeda ili poraz.

– Moramo raditi i nadati se da ćemo brzo ostvariti ciljeve. To stalno ponavljamo. Svaki put kada sam pred vama kažem da smo napravili jedan koračić naprijed i na to sam ponosan. – odogovorio je Kos te dodao kako je trofej samo jedan od ciljeva koje su postavili ispred sebe. Na pitanje o ugovoru Letici odgovorio je da ne voli pričati o poslovima koje nije završio još.


 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0