Nekadašnji Vatreni, Ivan Klasnić (40), jedan je od onih koji se nalaze u rizičnoj skupini kojoj može zaprijetiti koronavirus, a tijekom četvrtka poslao je poruku preko društvenih mreža poručivši ljudima da se drže pravila.

– Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Nažalost, moj imuni sustav nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri transplatacije bubrega. Molim te, nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila – napisao je Klasnić na Instagramu.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije je imao tri transplantacije bubrega i nalazi se u rizičnoj skupini ljudi koje napada koronavirus. Nedavno je obolio i od virusa zbog kojeg je ostao bez kose. Klasnić je također pružio podršku i liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koji već danima neumorno rade na sprečavanju širenja koronavirusa.

– Liječnici i bolničko osoblje dosegnuli su svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla – poručio je Klasnić koji je u dresu Vatrenih upisao 41 nastup i postigao 12 golova.

 

View this post on Instagram

 

Hallo, Ich bin einer von denen, die man Risikogruppe nennt. Leider ist mein Immunsystem nicht so stark wie deins, dass könnte an der Tatsache liegen das ich mehrere Nierentransplantationen hinter mir habe! Bitte sei nicht so ignorant und beherzige die aktuellen Regeln. Die Mediziner und das Krankenpersonal sind am Limit. Machen wir ihnen nicht unnötig noch mehr Arbeit. ————————— 🇭🇷 Halo, ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Na žalost moj imuni sistem nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila. Liječnici i sav bolnički personal su dosegli svoj limit, nemojmo im praviti još vise nepotrebnog posla!!! #flattenthecurve #keepcalm #stayhome #stayhealthy #killer ➡️➡️➡️. PHOTO: 17.10.2017. ⬅️⬅️⬅️

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime