ISTIČU UGOVORI O RADNOM ODNOSU: 73 radnika imotske vinarije dobilo otkaz

U skladu sa zakonom o stečajnom postupku 73 radnika Imote d.d. ostat će bez posla

Sa zadnjim danom ovoga mjeseca ističu i ugovori o radnom odnosu za 73 radnika Imote d.d. Naime, odlukom stečajne upraviteljice Anči Bašić, a u skladu sa zakonom o stečajnom postupku svi oni dobit će otkaze, a 30. lipnja im ističe otkazni rok od 30 dana, piše Radio Imotski.


-Da, rješenja su napisana, a u firmi će ostati nekoliko radnika i to onih koji su osposobljeni za obavljanje poslova koji garantiraju nesmetan rad nekih pogona ,poput održavanja zaliha, laboratorija i računovodstva ,izjavila je stečajna upraviteljica, a na pitanje o trenutačnom tijeku stečajnog postupka izjavila je:

-Stečajni postupak ide svojim tijekom, a ispitno izvještajno ročište zakazano je za 1.rujna na kojem će vjerovnici biti upoznati s cjelokupnim stanjem, te donijeti odluke o daljnjem postupanju.Moram istaknuti da će ovaj stečaj iz rakursa moje dugogodišnje prakse biti specifičan u nizu detalja.Dosadašnjim uvidom u stanje firme ,mogu kazati da tu ima dosta problema, no o tome više nakon izvještajnog ročišta, – riječi su stečajne upraviteljice Anči Bašić.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0