Rano jutros u 3 sata i 10 minuta vatrogascima je dojavljena prometna nesreća u Podstrani. Radilo se o prevrtanju vozila na području Grljevca. U automobilu se nalazio samo vozač, a intervenirala je JVP Podstrana.

Više detalja nakon obavljenog očevida otkrila nam je Željka Radošević iz Službe za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

– Vozač (2000. godište) upravljao je vozilom marke Mercedes splitskih tablica. Kretao se sjevernim prometnim trakom Grljevačke ceste, u smjeru zapada. Ušao je u zavoj ulijevo, nije se kretao sredinom obilježene trake te je u jednom trenutku udario u početak zida i metalni stup signalizacije.

Nakon udara izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do zanošenja vozila i izlijetanja izvan kolnika, gdje udara u zid uslijed čega dolazi do prevrtanja vozila na bok, a potom i na krov.

Vozač je prebačen u KBC Split, a nakon obrade u bolnici utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozljede te je nakon liječničke pomoći pušten na kućnu njegu – kazala nam je Radošević.

Srećom, u ovoj prometnoj nesreći osim vozača nije bilo drugih sudionika, a promet se normalizirao nakon što je Mercedes uklonjen s kolnika.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime