INSTAGRAM “RAT” Kristina Mandarina o Nives Celzijus: “Ja sam profesionalac, a ona amaterka”

Mandarini je zasmetalo kada su je usporedili s pjevačicom o kojoj nema lijepo mišljenje


Osebujna Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina započela je ‘rat’ na društvenim mrežama, a sudeći po objavama, bivša prodavačica mandarina postala je ‘oštra na jeziku’.


Već i ptice na grani znaju kako Kristina više nije ona ista prodavačica voća. Sada uživa na luksuznim putovanjima dotjerana ‘od glave do pete’. Sve češće objavljuje skupocjene krpice i modne dodatke na društvenim mrežama – od skupocjenog Rolex sata do Christian Dior torbi, piše 24 sata.

A izgleda i kako je ‘preko noći’ postala oštra na jeziku, a meta joj je ovaj put bila svestrana Nives Celzijus (38). Naime, Mandarini je zasmetalo kada su je usporedili s pjevačicom i spisateljicom o kojoj, sudeći po objavi, nema lijepo mišljenje.– Ne uspoređujte me s osobama koje mole i žive za članak. Toliko od mene – oštro je komentirala ljutita Kristina. No izgleda da je ‘rat’ tek počeo s obzirom na to da se bivša prodavačica tu nije zaustavila.

Objavila je i fotografiju na kojoj Celzijus i ona poziraju u sličnom kupaćem kostimu aludirajući na to da ju Nives kopira.– Profesionalac i amater – stoji u opisu fotografija. Celzijus još uvijek nije odgovorila na prozivke, a hoće li ovaj virtualni rat dobiti svoj epilog, pratitelji će saznati uskoro.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
9
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
7
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime