Zrinka Hrvoj vlasnica je Splićanima dobro znanog Toto’s burger bara u kojem je kao vegeterijanka osmislila apsolutni gastronomski oksimoron – vegetarijanski burger. Ponudom nisu isključeni ni mesoljupci, a sav naglasak je stavljen na zadovoljenje svačijeg nepca zdravom i svježom hranom koja se nabavlja isključivo iz OPG-ova.

Uz to, Zrinka koja je po struci kineziolog, podno Marjana na 455 kvadrata je otvorila i fitness centar Mint Fitness Factory gdje je okupila eminentne stručnjake koji provode raznolike programe vježbanja počevši od joge, plesa do raznolikih treninga.

Osim što je obogatila gastronomsku i fitness scenu grada Splita, Zrinka radi i kao skiperica, predaje na Pomorskom fakultetu u Splitu, dok u slobodno vrijeme uživa u jedrenju i jahanju, a uza sve navedeno, vodi idiličan obiteljski život u najlipšem gradu na svitu.

„Poticajna, dojmljiva, strastvena po pitanju svega što radi i prilično skromna obzirom na uspjehe koje niže. Premda nam je izrazito teško sažeti sav angažman poduzetnice Zrinke Hrvoj, sa sigurnošću možemo reći kako će ova kava itekako biti interesantna, produktivna, a za nekog možda i profitabilna.“ izjavila je Mirela Mravak, voditeljica marketinga i PR-a Kluba mladih Split.

Priča gošće Kluba mladih Split zasigurno može potaknuti i vas da napravite prvi korak u pokretanju svog posla. Ne samo to – zasigurno vam može osvijestiti i na što obratiti posebnu pozornost pri građenju uspješnog posla! Kako privlačiti, odabirati i zadržavati zaposlenike? Čime privući klijente? Na koji se način istaknuti od konkurencije? S kim surađivati? Kako ostati entuzijastičan i kako se inspirirati na odlične poslovne ideje? Može li se zadovoljavajuće balansirati privatni i poslovni život?

Što sve možete naučiti od fascinantne žene koja se zaljubila pa potom doselila u Split, radila u vojsci (i bila treća u svijetu u vojnim igrama), postala prvi ženski skiper, briljirala u ženskoj reprezentaciji za jedrenje i mnogo toga ostalog – možete saznati u utorak, 15.10.2019. u CB Academia (Ruđera Boškovića 27) s početkom u 19h!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime