ILEGALNO GRADILI U SEVIDU Trojac gradio po zaštićenom obalnom području, prijavljeni DORH-u

Izgradili su građevinske objekte, sve bez prethodnog pribavljanja pravomoćne, odnosno izvršne građevinske dozvole za izvođenje takvih građevinskih radova

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije dovršili su kriminalističko istraživanje nad pet osoba i to 57-godišnjakom, 56-godišnjakom, 51-godišnjakom, 40-godišnjakom i 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravne gradnje, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.


“Naime, iste se sumnjiči da su u svojstvu investitora i stvarnih vlasnika katastarskih čestica, u razdoblju od 2016. do 2020. godine, na području Sevida, izvan građevinskog područja, te unutar granica zaštićenog obalnog područja, koje je odredbama zakona o prostornom uređenju određeno kao područje od posebnog interesa za državu, svatko od gore navedenih na svojoj katastarskoj čestici izgradili građevinske objekte, sve bez prethodnog pribavljanja pravomoćne, odnosno izvršne građevinske dozvole za izvođenje takvih građevinskih radova” – priopćila je ova policijska uprava u petak ujutro.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravne gradnje protiv 57-godišnjaka, 56-godišnjaka, 51-godišnjaka, 40-godišnjaka i 39-godišnjaka podnesene kaznene prijave redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime