Igor Tudor razmišlja o odlasku s klupe Hajduka, javlja 24 sata.

Vijest je to koja se kasno sinoć zakotrljala hodnicima Poljuda, odmah nakon pobjede nad Istrom, no za sada nije dobila službenu potvrdu.

Nije u pitanju smjena zbog nezadovoljstva čelnika Hajduka izvedbom Tudorove momčadi protiv Istre, u pitanju je ponuda bivšeg Tudorovog suigrača Andree Pirla koji ga zove u svoj stožer, kao jednog od pomoćnih trenera Juventusa.

Tudor je o svemu izvijestio čelnike kluba i svoje suradnike, no još uvijek nije odlučio. Razmišlja što napraviti. Njegova momčad protiv Istre nije prikazala ni naznaku igre kakva se od njih očekuje na početku nove sezone i pitanje je do kada će navijači i čelnici Hajduka imati strpljenja za ono što radi, a opet, čvrsto su stali iza njega i ne bi bilo korektno okrenuti im leđa i otići, piše 24 sata.

No prilika da postane pomoći trener velikana poput Juventusa ne ukazuje se svaki dan i nije nemoguća opcija da se Tudor i Hajduk na koncu ipak sporazumno raziđu. Mario Stanić i Ivan Kepčija odavno su kazali kako Tudora neće mijenjati, jedina mogućnost razlaza je da on sam ode, a Tudor je do sada u više navrata birao ostanak na klupi. No ovo je posve nova situacija.

Hoće li Tudor stvarno otići? Što bi njegov odlazak značio za Hajduk? Je li izgledan ostanak Harija Vukasa i Jurice Vučka, ili bi Stanić i Kepčija posegnuli za nekim novim imenom? Sve su to pitanja na koja ćemo odgovore morati dobiti vrlo brzo. Sezona je tek počela, u idućem kolu Hajduk gostuje u Osijeku, nekoliko novih igrača je u dolasku…. Momčad Hajduka jutros ima zakazan trening, nakon koga će se i Tudor morati izjasniti, ostaje li ili bira novi izazov na klupi Juventusa….Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime