I popularni Bloger Krule ima poruku za štrajkaše: “Učitelji stoko, sramite se!”

Bloger Krule započinje video o štrajku psovkama koje upućuje učiteljima i govori da su mu kao većini naroda zadali problem

Štrajk u školama održava se više od mjesec dana, a od ovog tjedna provodi se frontalno – svakodnevno u svim županijama. Popularni Bloger Krule na svojem YouTubeu objavio je sarkastični video u kojem iz auta na svoj način prepričava kako je štrajk utjecao na njega, to jest, na njegovog sina.


Bloger Krule započinje video o štrajku psovkama koje upućuje učiteljima i govori da su mu kao većini naroda zadali probleme. Potom objašnjava što mu se dogodilo sa sinom koji ide u sedmi razred osnovne. Pokušao ga je odvesti u školu, no oni su mu rekli da ga vodi gdje god hoće, samo u školu ne.

Krule zatim na svoj specifičan način objašnjava na koja mjesta je, umjesto u školu, vodio sina i što mu se dogodilo, piše Srednja.hr.

Naravno, riječ je o sarkazmu, a ta mjesta o kojima Krule priča su razne političke stranke. Sin mu je tamo stjecao samo loše karakteristike, a na kraju ga je pokušao ostaviti i na ulici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime