Nakon uspješno održane revijalne malonogometne utakmice i humanitarnog stand-up showa, akcija “Za Hrvatsku reprezentaciju beskućnika” nastavlja se i ove subote u klubu Judino drvo.

Nevažno je jeste li uspjeli spojiti produženi vikend jer vas sutra čeka odlična glazbena poslastica. U Judino Drvo stiže Beats’n’Sax, DJ i saksofon dvojac koji će vas rasplesati uz neke od najvećih svjetskih hitova. Kada kažemo da iza tog imena stoje Miro Burić i Ivan Škvorc, organizatori popularnog EgoFree festivala to je samo još jedan razlog da se pridružite odličnoj disco večeri, a sve s humanitarnom notom. Upad je 30 kuna, a pola prihoda ide u humanitarne svrhe.

Tko još ne zna, Judin disco dio je programa humanitarne akcije “Za Hrvatsku reprezentaciju beskućnika” kojoj je cilj prikupljanje sredstava za kupnju sportske opreme našoj reprezentaciji beskućnika koja sredinom studenog nastupa na Svjetskom prvenstvu beskućnika u Meksiku.

Akcija se završava u utorak 06.11. u Klubu Zona gdje će se s početkom od 19 sati održati humanitarna aukcija fotografija dalmatinskih fotografa. Glavna tema bit će pejsaži i znamenitosti naše obale i otoka, a svi će imati priliku otići kući s nekim od ovih umjetničkih radova.

Više informacija pronađite na Facebook stranici humanitarne akcije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime