HUMANITARNA AKCIJA U NEDJELJU Nogometni klub “Trilj 2001” prikuplja proizvode za najpotrebitije

Sva donirana sredstva bit će uručena Socijalnoj samoposluzi i Crvenom križu u Sinju


Foto: Ferata

Nogometni klub “Trilj 2001” u dogovoru s koncesionarima adventskih kućica u Trilju organizira humanitarnu akciju koja se trebala održati u petak 13. prosinca s početkom u 18 sati (Viseći most), ali zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta akcija će biti odgođena za nedjelju, 15. prosinca u 18 sati.


Podsjetimo, sva donirana sredstva bit će uručena Socijalnoj samoposluzi i Crvenom križu u Sinju. Cilj ove akcije je prikupljanje hrane (brašno, sol, šećer, tjestenina, ulje, konzerve…) i higijenskih potrepština.

– Stoga molimo stanovnike Trilja i ostalih mjesta Cetinske krajine da podrže ovu akciju i odazovu se u što većem broju jer svaka pomoć je dobrodošla. Prošetaj do Trilja, donesi paket (količina nije bitna) i uživaj u raznim domaćim delicijama (fritule, uštipci, kuhano vino, kobasice…), koje se nude na adventskim kućicama, a tu je i klizalište za djecu. Vidimo se u nedjelju i potrudi se da budeš dio akcije koja će uljepšati Božić mnogim obiteljima! – poručili su iz Nogometnog kluba Trilj 2001.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime