HUMANITARNA AKCIJA Nogometni klubovi za Karla, dječaka koji boluje od zloćudne bolesti

Prostorije NK HV Posedarje je posjetio Karlo Magaš i njegova majka koji podržavaju ovu veliku akciju koju je pokrenuo HV Posedarje


Danas je u prostorijama NK Hrvatski Vitez Posedarje nastavljena humanitarna akcija “SVI ZA KARLA”. U akciju su se uključili brojni nogometni klubovi diljem Hrvatske i BiH te Zadarski Nogometni Savez koji je ustupio svoje dresove zadarskih reprezentativaca Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivana Santinija, Dominika Livakovića i Dade Prše.


Ti nogometni klubovi su Hrvatski Vitez Posedarje, NK Hajduk Pridraga, HNK Zadar, NK Sabunjar Privlaka, ONK Metković, NK Neretva Metković, NK Neretvanac Opuzen, NK Jadran Luka Ploče, NK Primorac Biograd nm, BŠK Zmaj, NK Uskok Klis, OSK Otok, NK Zagora Unešić, NK Kamen Podbablje, HNK Hajduk Split, GNK Dinamo Zagreb, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg i FK Željezničar.

– Prostorije NK HV Posedarje je posjetio Karlo Magaš i njegova majka koji podržavaju ovu veliku akciju koju je pokrenuo HV Posedarje. Pokretači akcije su Lovre Klanac i Ivan Šimurina koji su sve dresove skupili te molimo i ostale klubove koji se nisu priključili, a imaju želju da se slobodno jave na Facebook i Instagram stranicu kluba ili na broj 099 520 4944 (Lovre). Akcija počinje u ponedjeljak u 20 sati na službenim Facebook i Instagram stranicama NK HV Posedarje – poručili su iz kluba.

Karlo Magaš učenik je OŠ Zadarski otoci i već mjesecima vodi borbu s osteosarkomom, tumorom kostiju sa žarištem u kuku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
5
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime