HUMANITARNA AKCIJA „DJECA ZA DJECU“: Studenti Ekonomskog fakulteta sedmu godinu organiziraju humanitarnu akciju za najpotrebitije

Osim kupovinom artikala koje su izradila djeca djećjih vrtića, u akciju se možete uključiti i direktnim uplatama na račun


Usprkos izazovnim vremenima, studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu, pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Smiljane Pivčević, nastavljaju tradiciju organiziranja i održavanja humanitarne akcije pod nazivom ‘Djeca za djecu’.


Ovogodišnja akcija započela je 5. prosinca 2020. godine i traje sve do 15. siječnja 2021., a isključivo u periodu od 7. do 20. prosinca štand akcije možete posjetiti u prizemlju City Centra One u Splitu.

– Izaberite neki od brojnih božićnih ukrasa koje su izradila djeca dječjih vrtića sa šireg splitskog područja ili sudjelujte u humanitarnoj lutriji u kojoj možete osvojiti neku od preko 50 nagrada brojnih sponzora akcije koji su se i ove godine nesebično odazvali pozivu studenata. U sklopu akcije pokrenut će se i licitacija za nekoliko dresova poznatih hrvatskih igrača, među kojima i Hajdukov dres s potpisima igrača prve postave. Sva prikupljena sredstva ove godine idu splitskoj udruzi „SANUS – klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti“ – poručuju organizatori te nadodaju:

– Humanitarnu akciju možete pratiti na Instagram i Facebook profilu pod nazivom ‘Djeca za djecu – humanitarna akcija’. Osim kupovinom artikala koje su izradila djeca djećjih vrtića, u akciju se možete uključiti i direktnim uplatama na račun: HR17 2390 0011 5001 9467 8.

Odazovimo se u što većem broju, podržimo studente u ovoj hvalevrijednoj akciji i omogućimo svi skupa da pomoć dođe do onih kojima je najpotrebnija.

Posjetite štand, zaigrajte lutriju, naravno, uz poštivanje svih epidemioloških mjera – zaključili su studenti.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime