Tek što je uprava Hajduka potjerala Zorana Vulića, na Poljudu bi moglo doći do novih promjena. Sve su glasnije priče kako bi svoju poziciju mogao napustiti predsjednik kluba Jasmin Huljaj, a sve je izglednije da se u klub vraća i jedno poznato ime.

Na Poljudu se opet rađa ideja o ulasku Zorana Mamića u Hajduk. Sin Tommyja Mamića, sponzora Hajduka i ključnog partnera i donatora Našeg Hajduka, već je bio u Nadzornom odboru kluba. Dva tjedna uoči izbora za novi Nadzorni odbor njegovo ime spominje se u kontekstu nove vlasti. Aktualni predsjednik, farmaceut Jasmin Huljaj, u klub je došao prije četiri mjeseca i nakon 15 godina ozbiljne karijere u trgovini lijekovima i tehnologijom dobio posao predsjednika Hajduka. Usred rezultatskog potopa, sloma bivše Uprave, navijačkog ludila i financijskih problema, Huljaj je izabran metodom “javnog natječaja te konzultacija s angažiranom ‘head hunting’ agencijom”, piše Index.

Izabrao ga je Nadzorni odbor na odlasku pa Huljaj danas može samo iz dana u dan ponavljati “kako je spreman otići ako novi Nadzorni odbor izabere nekog drugog”. Izbori za Nadzorni odbor su 15. prosinca, a Skupština dioničara 20. prosinca. Tada će se znati kako stoji “ničiji predsjednik” Huljaj i kakvi su planovi novog nadzornog odbora sa Zoranom Mamićem. Navodno, Mamić bi trebao biti podrška klubu s financijske strane, posebno sad kad osiromašeni Hajduk ne može očekivati kredit ni pozajmice od Grada. A bila bi nepopravljiva šteta da klub odluči prodati svoju mladost od koje očekuje da Hajduk vrati u vrh hrvatskog nogometa.

”Bit će mi jasno i prihvatljivo ako žele novog predsjednika, ali prije toga ću ispričati svoju priču s dugoročnim pogledom. Bitno je pritom reći da sve odluke koje smo donosili, sve se događalo samo unutar kluba. Nismo se ni s kim konzultirali izvan ovlasti. Mi kao klub i Uprava smo samostalni”, kazao je Huljaj na tu temu.

Razgovori su najavljeni za sljedeći tjedan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime