“HRVATSKI BOKS” Danas počinje prikazivanje emisije u organizaciji Hrvatskog boksačkog saveza

Nove emisije “Hrvatski boks” prikazivat će svake druge srijede na Sportskoj televiziji, a u međuvremenu nekoliko će puta biti emitirane i u repriznim terminima

Danas u programu Sportske televizije (SPTV-a) počinje prikazivanje nove emisije “Hrvatski boks” u organizaciji Hrvatskog boksačkog saveza. Prva emisija u trajanju od 30 minuta na programu s početkom u 17:30.


Nove emisije “Hrvatski boks” prikazivat će svake druge srijede na Sportskoj televiziji, a u međuvremenu nekoliko će puta biti emitirane i u repriznim terminima.

U prvoj emisiji prikazat ćemo širu reportažu s otvaranja domaće sezone u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu gdje je proteklog vikenda održano 1. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL mladih. Poseban osvrt je na proglašene pobjednike u protekloj sezoni HBL-a – klubove  Kralj Tomislav i Team Predator.  Ekipi “Hrvatskog boksa” sugovornici u Boksačkom centru bili su i Bono Bošnjak, Marko Milun, Toni Filipi…

U Solinu smo posjetili  BK Salona gdje se za izazov života, olimpijske kvalifikacije u lipnju predano priprema Luka Plantić s trenerom Tomislavom Bašićem. Dečko iz Sesveta preselio se u Dalmaciju i potpuno posvetio cilju karijere – plasmanu na Olimpijske igre u Tokio.

U užem centru Zagreba, na Kvatriću, u BK Omega na isti način, vrijedno i neumorno trenira najbolja hrvatska boksačica, svjetska i europska viceprvakinja, mlada Nikolina Čačić. I ona živi olimpijski san, čekaju je teška iskušenja na kvalifikacijama u Parizu i s trenerom Franjom Kristićem sve je podredila tome da postane prva hrvatska olimpijka u ženskom boksu.

Pogledajte sve što se događa u i oko hrvatskih ringova u velikoj slavljeničkoj godini HBS-a, 100-toj godišnjici osnutka i organiziranog djelovanja, u novoj emisiji “Hrvatski boks” na Sportskoj televiziji u srijedu, 10. ožujka u 17.30 sati.


Video najavu pogledajte na sljedećem linku:Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime