Nakon remija s Walesom (1:1) izvjesno je da Hrvatska više ne može biti nositelj na Europskom prvenstvu sljedeće godine. Ako se na njega uopće plasira (opširnije ovdje).

Nositelji skupina u ždrijebu Europskog prvenstva bit će šest najboljih reprezentacija koje su osvojile kvalifikacijske skupine. Nemaju sve skupine jednaki broj momčadi pa će se pobjednicima onih skupina gdje postoji po šest reprezentacija odbiti bodovi osvojeni protiv posljednjeplasiranog u grupi i onda će se dobiti jasno stanje među pobjednicima skupina.

Hrvatska u sedam utakmica ima četiri pobjede, dva remija i poraz te nema šanse završiti među šest najboljih prvoplasiranih. Ispred će biti Belgija, Njemačka/Nizozemska, Španjolska, Turska/Francuska, Italija, Ukrajina/Portugal i vjerojatno Engleska, piše Index.

Drugi, treći ili čak četvrti pot

Osvajanjem skupine Hrvatska bi završila u drugom potu, a eventualnim plasmanom s drugog mjesta otišla bi u treći pot i vjerojatno dobila tešku skupinu na Euru.

Najtežu moguću skupinu Hrvatska bi dobila kada bi Europsko prvenstvo izborila kroz play-off Lige nacija gdje bi mogla igrati protiv Nizozemske, Švicarske i Islanda. Pobjednik play-offa bi se plasirao na Euro, a na ždrijebu bi bio smješten u četvrti pot.

Ždrijeb za Europsko prvenstvo održat će se 30. studenoga u Bukureštu. Bit će izvučeno šest skupina s po četiri reprezentacije, a dalje će proći pobjednici skupina, drugoplasirani i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Prvenstvo počinje 12. lipnja, trajat će mjesec dana i igrat će se u čak 12 zemalja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. Namjerno su opstruirali igru u drugom poluvremenu,kladionice trljaju ruke!Sigurna pobjeda Hrvatske kladionice zaradile miljune,ne bi se čudio da je pao kakav dogovor !

  2. ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime