Hrvatska pjevačica tvrdi da ju je antivakserica Helena izliječila od multiple

Kako kaže, zahvaljujući Heleni Begenišić


Hrvatska pjevačica Nika Antolos tvrdi da su joj potpuno nestali simptomi multiple skleroze zahvaljujući antivakserici Heleni Begenišić koja u svojoj Facebook grupi “Detox grupa 2” (prvu grupu je Facebook uklonio, op.a) bolesnim ljudima daje vlastite preparate i savjete za liječenje najtežih bolesti, uključujući i autizam.


Osim što navodno liječi svako “trovanje metalom”, notorna Begenišić tvrdi da svojim savjetima i pripravcima liječi autističnu djecu, a nedavno je jedna od najaktivnijih osoba u njezinoj grupi Ivan Pernar koji priča da kod kuće liječi svog autističnog sina koji je dobio bolest jer se otrovao živom iz plombi koje je njegova majka imala u trudnoći.

Jedna od obožavateljica Helene Begenišić postala je i bivša pjevačica grupe Feminnem, Nika Antolos, koja sad tvrdi da je pobijedila multiplu sklerozu zahvaljujući Facebook grupi.

“Za detalje bih ipak preporučila da dođu na stranicu i počnu čitati (besplatne) datoteke, jer ondje je sve u detalje opisano. Točnije, što se i zašto koristi, na što djeluje. Ja konkretno ne jedem ništa što sadrži gluten, laktozu, šećer, jaja i kazein. Uzimam suplemente kao što je liposomalni C vitamin, B12, selen, cink, magnezij i Kalcij. Taman krećem i s metal detoxom, koji je od iznimno velike važnosti za nas s multiplom. I to je sve.. vrlo je jednostavno, a nevjerojatno važno da se ne konzumira gore spomenute sastojke/namirnice”, kaže Nika Antolos za Story i dodaje da nema simptome multiple otkako je na protokolu koji joj je dala antivakserica.

O Heleni Begenišić Index je već pisao.

Radi se o ženi koja zarađuje ozbiljan novac na očajnim ljudima, a jasno su istaknute i cijene konzultacija koje ona naziva “dobrovoljnim prilozima”. Begenišić tvrdi da ima univerzalni lijek za sve – od HIV-a, preko raka i autizma pa do Covida 19.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
3
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
1
Molim?
71 KOMENTAR

  1. Sve to već 25 godina propovijeda slavni američki medicinski medij Anthony William koji savjetuje i Novaka Đokovića.

    Preporučuje izbacivanje glutena, mliječnih proizvoda, crvenoga mesa, jaja, a glavni mu je lijek sok od celera.

    Objavio je i knjigu “cleanse to heal”, koja ima gotovo tisuću stranica.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime