Horvat objasnio zašto je Hrvatska pala: “Nismo uspjeli naći recept”

Za izbornika ovo je bio službeni debi na klupi reprezentacije

Hrvatska je izgubila od Francuske 30:26 u Montpellieru na otvaranju kvalifikacijskog turnira za Igre u Tokiju koje bi se trebale održati ovog ljeta. U skupini su još Portugal i Tunis, a u Tokio će ići dvije prvoplasirane reprezentacije, piše Index.


Hrvatska protiv Portugala igra u subotu od 18:30, a u nedjelju u isto vrijeme igra protiv Tunisa.

Za izbornika Hrvoja Horvata ovo je bio službeni debi na klupi reprezentacije. Hrvatska je igrala sjajno u prvom poluvremenu i vodila 15:12, a onda je domaćin u nastavku sve preokrenuo.

“Nismo uspjeli naći recept u defenzivnom dijelu, primili smo četiri, pet golova previše i to je rezultiralo ovako visokim porazom. Trebamo dobro analizirati, vidjeti što je. Moramo se posvetiti obrani, ali srećom, nemamo puno vremena gledati unazad. Moramo odraditi korekcije i pripremiti se za Portugal”, započeo je pa govorio o dobrim stvarima:

“Prvo poluvrijeme sigurno veseli, ali trebali smo ga produžiti i u drugome, ne samo do 40. minute. Očekujem da ćemo biti na tragu toga svih 60 minuta, pobijediti i uzeti bodove koji bi nas usmjerili ka Tokiju. Važnost utakmice napravila je to da si maksimalno koncentriran, da možeš pomoći momčadi koliko možeš. Zadovoljstvo mi je voditi ovakve dečke i mogu se nadati da ćemo biti bolji.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime