Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog hrvatskog državljanina u dobi od 32 godine zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje iz čl. 139. st. 3. u vezi st. 2. Kaznenog zakona i kazneno djelo tjelesne ozljede iz čl. 117. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ-a, sve u vezi čl. 51. KZ-a/11.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 10. svibnja 2020., nakon što je susreo svoju sestru u dvorištu u Biogradu na Moru, udario je šakom s leđa u predio vrata i glave, a kad je ona pala na pod više ju je puta udario nogom po tijelu. U daljnjem udaranju spriječila ga je njegova majka koja je istrčala iz kuće. Oštećenica je zadobila lake tjelesne ozljede.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik potom došao u kuću u kojoj je bila oštećenica te ju je polio vodom i pritom joj ozbiljno zaprijetio da će je usmrtiti, što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja na djela i utjecaja na svjedoke.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime