“HITNO ZATVORITE ZAOBILAZNICU” Građani su tjednima upozoravali: Koliko vrijedi ljudski život?

Koliko vrijedi ljudski život, pitali su mnogi građani proteklih tjedana upozoravajući na problematičnu vodičku obilaznicu koja je u današnjoj, šestoj prometnoj nesreći u manje od mjesec dana otkako je otvorena, odnijela dva ljudska života, a još jedna osoba bori se za život. Obilaznicom su se bavili i političari, a neki od njih danas traže zatvaranje te ceste, javlja ŠibenikIN.


Današnja nesreća šesta je u mjesec dana otkako je ova dionica ceste puštena u promet.

Župan Goran Pauk kaže kako na sastanku u subotu želi razgovarati o dodatnim mjerama sigurnosti, ukoliko su one moguće. Cestu smatra sigurnom.

Građani traže drugo rješenje

– Iako sam mišljenja da je ta cesta sasvim u redu, građena je europskim novcem i prošla je sve potrebna ispitivanja o sigurnosti, ipak ćemo porazgovarati o dodatnim mjerama zaštite sudionika u prometu, ako su uopće mogući – rekao je ŠibenikIN-u.

Brojni građani traže zatvaranje ceste i izgradnju kružnog toka koji smatraju sigurnijim rješenjem od sadašnjeg stanja.

Župan će sutrašnji sastanak održati izvan zatvorenih vrata, a javnost će obavijestiti o zaključcima ukoliko bude smatrao da je to potrebno.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/petar.misura.5/posts/313740852401239″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sdp.vodice/posts/1086142374819613″ bottom=”30″][fb_pe url=”https://www.facebook.com/sdp.vodice/posts/1083307988436385″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0