Aplikaciju TVizzy skinulo je više od 20.000 korisnika, a 41% njih je redovno koristi i putem TVizzy kanala prati ključne trenutke utakmica Hrvatski Telekom Prve Lige, ali i Kupa Hrvatske. Najviše korisnika odabralo je Hajduk kao klub koji prati.

Prva je to aplikacija u nas koja ima mogućnost distribucije videa putem notifikacija na mobilnim uređajima. I to ne samo na «stari način» da se pritiskom na notifikaciju otvara aplikacija, već se na svim uređajima video otvara i pregledava i u samoj pristigloj notifikaciji. Drugim riječima, ne mora se pokretati aplikacija niti otključavati ekran

To nije samo tehnički doseg, već i sasvim novi način praćenja utakmica koji nudi korisne informacije i potiče veliku aktivnost korisnika. Dok traje prijenos i kada padne gol ili bude šansa na utakmici kluba koji ste odabrali pratiti, video gola ili šanse vam u realnom vremenu stiže na mobitele ili tablete te ga možete odmah pogledati – rekao nam je Marin Erceg, direktor i osnivač start upa Aspida koji je i izradio TVizzy.

Korisnici mogu sada uživati u nogometu neovisno o tome gdje se nalaze te nesmetano i bez brige o sigurnosti izvora i legalnosti videa, prosljeđivati svojim prijateljima snimke s utakmica.

– Mi osluškujemo svoje korisnike i njihove želje i zahtjeve kako bismo bili što bolji. Tako smo, recimo, imali i simpatične zahtjeve vatrenih navijača Hajduka da kada njihov klub primi gol, notifikacija ne stiže sa prodornim zvukom uzvika «gooool!» jer mu to smeta. U najnovijoj verziji aplikacije, napravili smo i postavke zvukova notifikacija i izradu vlastitih profila kako bismo znali koji je tvoj klub! – kaže Erceg čiji tim stalno radi na unapređenju proizvoda i širenju sadržaja.

Projekt TVizzy trenutno izaziva veliki interes i u Silicijskoj Dolini i otvara vrata Američkog tržišta, ujedno se vode i pregovori za prava još nekih liga u hrvatskom susjedstvu i Europi kako bi se sadržajem TVizzy još više obogatio.

TVizzy je za korisnike besplatan i može se skinuti sa sve tri trgovine aplikacija (App Store, Play Store i Windows Store) putem linka www.getizzy.com/tv_izzy_croatia


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0