Općinski odbor HDZ-a Vela Luka zatečen je, kažu, natpisima na raznim portalima i inicijativom skupine građana koji u pitanje dovode opravdanost izgradnje Luke nautičkog turizma Vela Luka, odnosno u oštrom protivljenju realizacije projekta koji ima svu potrebitu dokumentaciju i dozvole.

– Prepoznajemo pokušaj da se na političkoj sceni Vele Luke profilira nova skupina koja vještom manipulacijom činjenica traži (i dobiva) svoj prostor djelovanja.

Nautički turizam u zaljevu Vela Luka nema alternative, a nakon desetljeća javnih rasprava, usuglašavanja prostorno-planske dokumentacije i pribavljanja svih potrebnih dozvola, izgradnja Luke nautičkog turizma je konačno i započeta. Ako je netko želio podići svoj glas – za to je imao dovoljno vremena.

Pozivanje na referendum, prikupljanje potpisa po Veloj Luci i po raznim gradovima bivše države je danas bespredmetno, jedina poruka koja se može na taj način odaslati je poruka investitorima da u buduće u širokom luku zaobilaze ovo mjesto, čemu ćemo se mi kao Hrvatska Demokratska Zajednica odlučno suprotstaviti.

Velolučani svoju budućnost vide u radu, zaposlenosti i u svojoj vali. Svjesni smo da se iza velikih riječi i brige za očuvanje prostora krije samo i jedino želja za političkom promocijom pojedinaca, jer lako je rušiti – a teško je graditi – poručili su iz Općinskog odbora HDZ-a Vela Luka.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime