HDZ: “Pauletić potvrdio – uloga Domovinskog pokreta je dovesti Bernardića za premijera, kao što su Milanovića za predsjednika”

"Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme."

Andrej Plenković

Član Domovinskog pokreta Robert Pauletić izjavio je u subotu kako je uvjet Domovinskog pokreta za eventualnu koaliciju s HDZ-om da Andrej Plenković više ne bude premijer.


Miroslav Škoro je već to najavio rekavši kako smatra da bi Plenković mogao biti dobar ministar vanjskih poslova, ali ne premijer”, rekao je Pauletić u razgovoru za N1.

Na odgovor HDZ-a nije trebalo dugo čekati, a o svemu su se oglasili na svojoj službenoj Facebook stranici:

“Pauletić potvrdio – uloga Domovinskog pokreta je dovesti Bernardića za premijera

‘Zato što SVOJE volim’, Škoro je počeo primjenjivati u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku.

Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam. Svoju sestru stavio je za nositeljicu liste u 4. izbornoj jedinici. Sad su očito na redu rođaci, kumovi i poslovni ortaci.

S druge strane Pauletić tvrdi da Plenković ne može biti premijer, ako oni sutra o tome budu odlučivali. Taj smo film već gledali. Drago nam je da je Pauletić napokon priznao da je uloga Domovinskog pokreta Miroslava Škore maknuti Plenkovića i dovesti Bernardića za premijera, kao što su doveli Milanovića za predsjednika. Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme.”, poručili su iz HDZ-a.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime