Hrvatska demokratska zajednica na svojoj službenoj Facebook stranici istresla se na saborskog zastupnika MOST-a Nikolu Grmoju, nazivajući ga “isfrustriranim gubitnikom” i osobom koja “lupa k’o Maksim po diviziji”, reagirajući na njegov istup vezan uz zahtjev oporbe za osnivanjem istražnog povjerenstva.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“U dolini Neretve poznata je izreka: „U Grmoje su kratke noge!“. Dobro je znan i izraz „grmojevština“, sinonim za lažne optužbe, bjesomučna lupetanja i osobne uvrede ispunjene govorom mržnje i gubitničkim frustracijama. Stoga metkovski gradonačelnik Dalibor Milan trlja ruke kada god prozbori Nikola Grmoja – mitraljezac s ćorcima.

Na još jedan Grmojin ćorak – da je Andrej Plenković tobože „zapovijedao DORH-om“ – kratko se osvrnuo naš Branko Bačić za N1 Televizija: Pretpostavljam da se radi o frustraciji. Već sada je više nego jasno da je oporbeni prijedlog o osnutku saborskog istražnog povjerenstva, takav kakav jest, protuustavan i protuzakonit. Ovakav uradak ne bi prošao test ustavnosti ni na 1. godini Pravnog fakulteta.

Dodajmo da nabujale frustracije zacijelo leže i u činjenici da Most od 2017. naovamo hametice gubi sve izbore u Metkoviću, gradu u kojem je nastao. Dovoljno je reći „G“ od Grmoja – i to je već pola pobjede. A ima i još jedna poznata fraza, premda nije potekla iz doline Neretve: Lupa k’o Maksim po diviziji!”
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime