HAJDUKOVCI ZA ŠIBENSKE MAME Kupili televizor za rodilište

Prije otprilike mjesec dana saznali su da se u velikoj sobi u kojoj šibenske mame odmaraju nakon poroda pokvario televizor


Djed Božićnjak u obliku Društva prijatelja Hajduka Šibenik posjetio je šibensko rodilište. Prije otprilike mjesec dana saznali su da se u velikoj sobi u kojoj šibenske mame odmaraju nakon poroda pokvario televizor, pa su prikupili sredstva i poklonili novi, veliki televizor.


– U ”blickrieg” akciji prikupili smo sredstva i u dogovoru sa dr. Markovinom kupili i donirali novi TV, a da se naše mame ne moraju puno naprezati, kupili smo malo veći nego šta je bija, nadamo se da nosači na zidu odgovaraju. Ako ne, javite se, i to ćemo srediti – poručila je vesela ekipa.

U ime DPH Šibenik poklon je uručio predsjednik udruge, Marijo Bura, dok su u ime odjela rodilišta poklon primili, sestra sestra Zvonimira, teta Nada i dr. Kovač.

– Puno pozdravljamo svo bolničko osoblje, naše drage mame i naravno njihove male anđele, nek vas sve skupa i blagoslovi i čuva dragi Bog! Zdravi i veseli bili! SRETAN VAM BOŽIĆ – poručili su za kraj iz DPH Šibenik.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime