Hajdukova delegacija posjetila Stanka Poklepovića

Nezaobilazna tema razgovora bio je naravno Hajduk i prisjećanje na razdoblje osvajanja titule koja zauzima značajno mjesto u klupskoj povijesti

Na današnji dan prije 25 godina Hajduk je osvojio prvi naslov prvaka u samostalnoj Hrvatskoj. U povodu obilježavanja prve titule u neovisnoj Hrvatskoj delegacija Hajduka posjetila je Stanka Poklepovića, trenera šampionske momčadi iz 1992 godine, piše Hajduk.hr.


Izaslanstvo Bijelih činili su predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Nikica Krnić, predsjednik Skupštine Vinko Radovani, predsjednik u šampionskoj sezoni 1992. godine Stjepan Jukić Peladić, legende Hajduka i Špacini pomoćnici u toj sezoni Ivan Katalinić i Željko Mijač te klupski kroničar HNK Hajduk Jurica Gizdić.

Šjor Špaco je bio ganut posjetom delegacije Bijelih i svojih bivših suradnika, nezaobilazna tema razgovora bio je naravno Hajduk i prisjećanje na razdoblje osvajanja titule koja zauzima značajno mjesto u klupskoj povijesti, piše Hajduk.hr.

Predsjednik Kos uručio je legendarnom treneru prigodne poklone među kojima su fotografija šampionske momčadi prvaka Republike Hrvatske 1992, klupski dres broj 25 (toliko godina je prošlo od povijesne titule) s prezimenom Poklepović, Hajdučku škatulu (tri tematske knjige iz povijesti kluba: predsjednici, treneri, reprezentativci), klupski šal te zastavicu.

Ovi pokloni izazvali su posebnu emociju kod legendarnog Hajdukovog trenera koji je zaželio Bijelima i vodstvu Kluba puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i osvajanje titule u što skorijoj budućnost, piše Hajduk.hr.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0