Hajdukov treći dres oduševio Talijane

Ovaj raritet u svijetu sporta probudio je interes i talijanskog Sky Sporta

Prije 4 dana predstavljen je Hajdukov treći dres s imenima navijača. Ovakav dres je raritet u svijetu, pa je probudio zanimanje mnogih. Naime, za one koji još ne znaju, navijači Hajduka su u akciji otkupa dionica kluba “Ili jesmo, ili nismo” prikupili sredstva za prvu ratu otplate nešto više od 24 % dionica kluba. Zauzvrat imena navijača, koji su donirali iznos od 1911 kuna i više, utkana su u treći dres Hajduka.


Ovaj raritet u svijetu sporta probudio je interes i talijanskog Sky Sporta, koji je na svom Instagram profilu prenio ovu vijest uz poruku: “Ovo je novi treći dres Hajduka, sastoji se od imena navijača koji su kupili 24% dionica. Što mislite?”

https://www.instagram.com/p/BWSATgQFlPo/

Kako je i očekivano, brojni Talijani oduševljeni su ovim dresom, a neki su sjetili i da je Hajduk klub u kojem je karijeru započeo i Mario Pašalić.

Nakon ovakvog odjeka u svijetu, možemo samo zamisliti kakav odjek će stvoriti tematski park nakon akcije “Za sva vrimena”. Ako još uvijek niste otvorili nalog u ovoj akciji to možete učiniti OVDJEkao i informirati se o svim detaljima akcije te postati dio povijesti.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0