Hajduk u Europskoj ligi

Ždrijebom 19. lipnja Hajduk će dobiti protivnika u 2. pretkolu, i bilo bi dobro kad bi se kuglice posložile na način da domaćinstvo bude u drugoj utakmici kako bi se igralo na Poljudu

Kolo prije kraja saznali smo Hajdukov konačni plasman u HNL-u. Trećim mjestom svoj europski put započinje 2. pretkolom Europske lige, čime su igrači dobili i 14 dana više odmora. Ždrijebom 19. lipnja Hajduk će dobiti protivnika u 2. pretkolu, i bilo bi dobro kad bi se kuglice posložile na način da domaćinstvo bude u drugoj utakmici kako bi se igralo na Poljudu. Termini su 13. i 20. srpnja, Ultra je 14.-16. srpnja, a tu su i obveze u domaćem prvenstvu (16. srpanj 1.kolo).


Sam ždrijeb je prilično opasan već od 2. pretkola s protivnicima kao Rangers, Kairat, Lyngby, Bran. U 3. pretkolu popis opasnih protivnika nikad nije bio veći (Luzern, Brondby, Aberdeen, Utrecht, Sturm, AEK, Panionis, Oostende …). Hajduk vjerojatno neće biti nositelj u 4. pretkolu (potrebno je da do tada ispadne 9 klubova s boljim koeficijentom) pa ga čeka standardno težak ždrijeb. Zenit, Athletic Bilbao, Milan, PSV, Bordeaux, Everton, Marseille i Freiburg su oni teži dok su nešto manje jaki Astra, Austrija, Maccabi i eventualno Midtjylland koji bi do tada moga ući među nositelje.

Moguće su još neke promjene na ovim listama jer sva prvenstva i kupovi još nisu zaključeni, ali u osnovi nikakvih velikih pomaka neće biti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0