HAJDUK PUTUJE U ZAGREB Kontra Lokomotive po novu pobjedu: “Čeka nas teška utakmica”

Mogu li Bijeli pobijediti Lokose?

Nakon nastupa reprezentacije nastavlja se HT Prva liga, hrvatsko nogometno prvenstvo u kojem u 27. kolu Hajduk u subotu igra u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Susret započinje u 12.55 sati.


Utakmicu su najavili trener Paolo Tramezzani i Stefan Simić.

Paolo Tramezzani, trener Hajduka:

– Mislim da je lijepo što imamo mnogo reprezentativaca u “A” i u mlađim selekcijama. Njihov smo izostanak na treningu iskoristili kako bi testirali neke mlađe igrače. Dosta smo radili u kontinuitetu i na oporavku s ozlijeđenim igračima, stoga smo imali dosta važnih i dragocjenih dana. Ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu, želimo ozbiljno trenirati. Želimo biti što spremniji u taktičkom, tehničkom i mentalnom aspektu. Nismo zaboravili utakmicu koju smo igrali s njima na Poljudu. Naravno da nas čeka teška utakmica protiv momčadi koja će napraviti sve, pa i više od toga kako bi osvojili dragocjene bodove koji za njih znače spas. Moramo se dobro pripremiti i po onome što vidim mislim da su moji igrači napravili veliki iskorak, u svakoj utakmici vidim njihovu fokusiranost i brigu o detaljima, i mislim da će naročito biti važan gard koji ćemo zauzeti protiv Lokomotive. Na sreću, neki su se igrači oporavili što mi je u ovom trenutku jako važno. U travnju nas čekaju novi izazovi i utakmice pa želim računati na sve igrače i to mi daje širinu i mogućnost izbora. Obzirom na više izbora ja ću rotirati i više igrača. Mi želimo pobijediti u svakoj utakmici, mentalitet igrača je takav da na svakom treningu vidim koliko im je stalo i koliko osjećaju važnost- kazao je Tramezzani.

Zato uvijek kažem da se pobjednika ne vidi na kraju utakmice, već na njenom početku, u prvoj minuti. Moramo na teren ući zadovoljni i sa željom za pobjedom.

Stefan Simić, nogometaš Hajduka:– Pa dobro smo se snašli, dosta su nam pomogli igrači iz “B” momčadi i juniori, osjeti se na treningu kad veliki broj igrača ode igrati za reprezentaciju. Želimo pokazati da izostanak reprezentativnih igrača nije poremetila planove. Želimo pobijediti Lokomotivu, želimo se nametnuti igrom, nikoga nećemo podcijeniti, ali idemo po pobjedu. Želimo im vratiti poraz na Poljudu od prošle utakmice – kazao je Simić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime