HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG SPORTSKOG DIREKTORA Jakobušić: “Želio sam nekog s kim mogu dijeliti iste ljudske vrijednosti”

Dolazi iz NK Gorica i za dosta manje novaca nego što je zarađivao njegov prethodnik


Hajduk je predstavio novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.


Predsjednik Uprave Hajduka Jakobušić je naglasio:

– Zvat ćemo ga Niko i evo bio je moj prvi i jedini izbor. Želio sam nekog s kim mogu dijeliti iste ljudske vrijednosti.

Dolazi iz NK Gorica i za dosta manje novaca nego što je zarađivao njegov prethodnik. Bez bonusa, premija, samo za plaću. Imat će punu odgovornost. Boro Primorac ostaje najdalje do ljeta jer nam treba u Akademiji.
Niko je dobar, pošten i lojalan te najbolji sportski direktor u Hrvatskoj. Radi ovaj posao već 14 godina iza sebe ima 117 trofeja.

Novi sportski direktor je naglasio:

– Velika je čast i odgovornost biti u Hajduku. Hvala Gorici, napravili su velike stvari. Imamo viziju Hajduka kao velikog kluba. Puno nas čeka rada i dosta toga uz rad možemo promijeniti. Momčad je dobra ali s puno disbalansa.
Stabiliziranje momčadi prvi je zadatak, čeka nas teški rad iz dana u dan. Prvo ćemo vidjeti razmišljanja svakog igrača i koga možemo prodati. Kahlina nam ne treba, imamo svojih vratara. Važnije transfere bih ostavio za ljeto.

Predsjednik Jakobušić je priznao da je nedavno razgovarao sa kapetanom Caktašem.

– Nismo se takli para, pitao je za viziju kluba. U ovom trenutku Mijo i njegov manager su rekli da rade na transferu u drugi klub. Medutim, do početka prijelaznog roka imamo vremena još razgovarati.
Nama je Hajduk 2 opterećenje i to moramo riješiti. Tražimo novog trenera ali ne samo da nekog dovedemo. Volio bi da zatvorimo financije bez prodaje Vuškovića, trebaju nam dvije grupne faze u Europi da se stabiliziramo. Borimo se, ne kukamo…

Hajduk je započeo s pripremama za drugi dio sezone, trener Primoracračuna na 27 igrača, prvi dio je u Splitu pa potom na Braču u Postirama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime