Hajduk predstavio novog sponzora

Tehničke detalje partnerskog ugovora predstavili su direktor tvrtke Sinclair Zagreb, Igor Peroutka i direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić

Hajduk je danas u Bijelom salonu na Poljudu predstavio partnerski ugovor s tvrtkom Sinclair, dugogodišnjim proizvođačem profesionalnih klima uređaja. Na predstavljanju novog partnerstva nazočni su bili Ivo Nešpor, generalni direktor i vlasnik tvrtke Sinclair te počasni konzul RH u Republici Češkoj i predsjednik HNK Hajduk Ivan Kos, piše Hajduk.hr.


Tehničke detalje  partnerskog ugovora predstavili su direktor tvrtke Sinclair Zagreb, Igor Peroutka i direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić.

– Izuzetno mi je drago što se radi o češkoj tvrtki pa se sponzorstvo dotiče priče o osnivanju Hajduka, a značajno je i što se radi o europskom brandu koji se prodaje širom svijeta. Ugovor je potpisan na godinu dana, a nadamo se kako će nakon njegovog isteka biti potpisan novi u većem obujmu i na duži period. – istaknuo je Bašić, piše Hajduk.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0