HAJDUK ODBIJEN Finale Kupa u Velikoj Gorici. Bruno Marić je novi šef sudaca

Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.


Imenovani su članovi Komisije nogometnih sudaca: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Izvršni odbor donio je odluku kako će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici.

Donesena je odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

Hajduku za trofej pobjednika kupa sve utakmice u gostima

Nakon prvenstvenog ogleda Hajduka ovu subotu u Velikoj Gorici, Tramazzanijeva momčad na sjeveru Hrvatske čeka susret četvrtzavršnice kupa. Nakon subote gra se u utorak, opet protiv Gorice na istom stadionu. Ukoliko Hajduk prođe u polufinale kupa, igra protiv Dinama na Maksimiru, ako prođe Dinamo finale igra opet u Velikoj Gorici.

Dakle, nikako iz zagrebačke županije sve do kraja ovog natjecanja. Pa neka tako i bude, samo da bude i trofej.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
4
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime