“HAJDUK JE VIŠE OD KLUBA” I nakon tjedan dana 110. rođendan “Bili” se slavi. Kod Omiša je večeras “gorjelo”

[FOTO+VIDEO] Prošlo je sedam dana. I dalje se slavi rođendan "Bilih"Prije točno tjedan dana splitski Hajduk je proslavio 110. rođendan.

Torcida je prigodnom bakljadom i vatrometom proslavljala rođendan voljenog kluba u gotovo svim splitskim kvartovima, a slične svečanosti organizirane su i u drugim dalmatinskim, ali i hrvatskim gradovima.

Još jednom, dokazali su koliko njima, ali i ostalim obožavateljima Hajduka znači taj povijesni i neuništivi klub.

Župa svetog Petra Ap. Priko (Omiš) također je proslavila veliki (okrugli) rođendan “Bilih”, ali s jednim tjednom zakašnjenja.

Naime, kako su na svojoj Facebook stranici napisali, oni su večeras točno u 19:11 proslavili rođendan. Crkvena slavljenički su odjekivala mjestom, a navijačima nije ponestalo ni standardne pirotehnike.Evo što su napisali koji je razlog zakašnjele proslave rođendana “Majstora s mora”:

– I naša župa se večeras u 19:11 sati priključila čestitci za 110 rođendan Hajduka (sa zaostatkom od tjedan dana zbog orkanske bure prošle subote) – napisali su kratko.U svakom slučaju, iako su tjedan dana (opravdano) zakasnili, njihove namjere odavanja počasti voljenom klubu bile su iskrene.

Pogledajte spektakularan video.

Moja reakcija na članak je...
Vau
27
Haha
2
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime