GRADONAČELNIK DALMATINSKOG GRADA ZARAŽEN KORONOM: “Želim vas pozvati na oprez i zamoliti za odgovorno ponašanje”

"Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge", napisao je


Gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan (HDZ) na svom Facebook profilu obavijestio je javnost da je zaražen koronavirusom.


Prenosimo vam što je sve napisao.

– Dragi ljudi,

sinoć sam dobio rezultate testa i želim vas obavijestiti da sam pozitivan na COVID-19.
Moji simptomi su blagi, osjećam se dobro i u kućnoj samoizolaciji sam od pojave prvih simptoma. Sve svoje radne obveze obavljat ću od kuće, poštujući upute liječnika i epidemiologa.

Nažalost, posljednjih tjedana u našem gradu je zabilježen sve veći broj oboljelih od koronavirusa i zato vas, još jednom, želim pozvati na oprez i zamoliti za odgovorno ponašanje.

Odgovornim ponašanjem štitimo svoje, ali i zdravlje naših sugrađana. Odgovornim ponašanjem pomažemo zdravstvenim djelatnicima koji, vjerujte mi, rade herojski posao! I vrlo važno, odgovornim ponašanjem zajednički možemo pobijediti ovaj virus i vratiti se normalnom životu koji nam svima nedostaje!Mjere socijalnoga distanciranja ne moraju značiti da smo daleko jedni od drugih. Dapače, trenutno nas povezuje isti cilj, a to je zdravlje svih nas! Neka nam to sada bude na prvom mjestu, a za sve ostalo ćemo imati vremena!

Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge – napisao je Dalibor Milan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime