Grad Trilj poziva na akciju čišćenja okoliša “Zelena čistka 2018.”

Cilj ove akcije je povećati svijesti o važnosti osobne brige za okoliš s posebnim naglaskom na očuvanje voda

Grad Trilj, Turistička zajednica grada Trilja, DVD Trilj i HGSS uključiti će se u kampanju Zelena čistka 2018. u sklopu globalne akcija World Cleanup Day koji će se održati 22. rujna 2018. godine od 9 do 14 sati.


Cilj ove akcije je povećati svijesti o važnosti osobne brige za okoliš s posebnim naglaskom na očuvanje voda – rijeke Cetine, bogatstvo flore i faune, te dugoročnu zaštitu i očuvanje zdravlja svih stanovnika.

Okupljanje svih volontera je u 9 sati u gradskom parku Trilj gdje će od koordinatora akcije dobiti daljnje upute i raspored čišćenja po sektorima – od Drinića do nogometnog centra ”Luke”, od starog mosta do Piketa te na još četiri lokacije.

Za prikupljanje sitnog otpada osigurane su rukavice i vrećice, a za krupni otpad kontejneri i kante na tri lokacije. Svi sudionici su dužni nositi odgovarajuću odjeću i obuću, te priručni alat ukoliko imaju.

Ovim putem pozivamo i sve sugrađane da se pridruže te da zajedno učinimo Trilj ljepšim i zdravijim mjestom za život. Akcija čišćenja je prilagođena svim dobnim skupinama, a za sve volontere osiguran je obrok nakon provedene akcije.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na e-mail info@visittrilj.comMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime